KERT,PARK üzletág bemutatkozó

Bemutatkozik a csapat!

Miért ősszel ültess?

Gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök vagy tavaszi hagymás virágok ültetése ősszel? A válasz igen! Bár lehet kevesen tudják, de az ősszel való ültetésnek több előnye is van.

Kerti tó téliesítése

Az igazán hideg idő közeledtével a kerti tó téliesítésre szorul. Ha helyesen elvégzed az ehhez kapcsolódó feladatokat, akkor jövőre is garantáltan kerted ékessége lesz.

Mit és hogyan metszünk ősszel?

Sokan az őszi kerti munkák közül kifelejtik a metszési feladatokat, vagy szaktudás hiányában nem mernek neki állni. Pedig nélkülözhetetlen teendő, ha szeretnénk még jó sokáig becsben tartani zöld barátainkat.

Novemberi teendők a kertben

A tél közeledtével egyre rövidebbek a nappalok és az idő is egyre hűvösebb. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen még novemberben is bőven akad mit csinálni a kertben!

Növények, amiről nem gondoltad, hogy ehetőek

Napjainkban egyre nagyobb divatnak számít különleges gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztani, de a közvetlen környezetünkben megtalálható őshonos vad zöldségek mégsem szerepelnek az üzletek, éttermek kínálatában.

Komposztálási kisokos

A komposztálás egy egyszerű és hatékony módja a zöldebb életmódnak, és a kerttel rendelkezők számára kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy minőségi növényi táplálékot állítsanak elő, ráadásul költségek nélkül.

Így válassz növényt a nagy kánikulában!

Kedved támadt egy kis kertészkedéshez, de nem tudod, hogy melyek azok a növények, amik a nagy kánikulában is remekül helytállnak?

Így világítsd ki a kertedet!

Mindig is szerettél volna egy csodaszép kivilágított kertet, de nem tudtad, hogyan kezdj neki?

Így gondoskodj a nyaralás alatt szobanövényeidről

A nyaralás idején nagy fejtörést okozhat megoldani szobanövényeink gondozását, ha nem lakik a közelben egy barát vagy egy családtag.